[AFLYST] Årsmiddag 2016 - Klik for info.

11. oktober 2016: Årsmiddagen er desværre aflyst på grund af et for lavt antal deltagere. Har man indbetalt beløbet for deltagelse, vil man blive kontaktet snarest. Vi beklager. Mvh. Elevsamfundet.

 

Elevsamfundet ved IJG har herved den store glæde at invitere dig til Elevsamfundets Årsmiddag, som afholdes på:

 

Hellerup Klub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, fredag d. 28. oktober 2016, kl. 18:00.

 

Elevsamfundets Årsmiddag er et forholdsvist nyt initiativ, som vi håber vil udvikle sig til en livskraftig tradition - et fast årligt møde for tidligere Ingrid-elever. Lærere er også meget velkomne.

 

Aftenen vil byde på en treretters menu i fornemme omgivelser og selvfølgelig rig mulighed for at gense gamle klassekammerater samt andre tidligere Ingrid-elever.

 

Tilmeldingsfristen er 10. oktober 2016, og prisen for deltagelse er 395,- kr. For dem får du en velkomstdrink og forret, hovedret og dessert (menuen annonceres snarest). Drikkevarer derudover betales kontant. Er du vegetar, eller har du allergier, må du meget gerne kontakte os, så vi kan finde en løsning.

 

Tilmelding sker nedenfor på denne side.

Er du ikke allerede medlem af Elevsamfundet, kan du med fordel melde dig ind i foreningen, inden tilmelding. Medlemsskabet er gratis, og du vil automatisk modtage arrangementsoplysninger fremover.

 

Beløbet for deltagelse bedes samtidig med tilmeldingen indbetalt på Elevsamfundets bankkonto, reg.nr. 1551, kontonummer 0005 428 246. Du må i denne forbindelse meget gerne angive det navn/årstal, du har ladet dig tilmelde arrangementet med.

 

MobilePay-betalinger modtages også af kasserer Nina Borum på telefonnummer 27 47 36 45.

Spørgsmål til arrangementet kan ligeledes rettes hertil.

 

Tilmeldingen er bindende af hensyn til pladsbestilling på restauranten. Modtager vi ikke din betaling umiddelbart efter tilmeldingen, forbeholder vi os ret til at afmelde dig arrangementet.

 

Da Elevsamfundet og skolen ikke ligger inde med kontaktoplysninger på samtlige tidligere elever, er du meget velkommen til at fortælle andre tidligere elever fra IJG/IJS om arrangementet.

 

Vi håber, at vi ses til en fornøjelig aften!

 

 

Beskrivelse: 

Alle tidl. elever, samt lærere velkomne.

Dato for arrangementet: 

Fredag, 28. oktober 2016 - 18:00

Tilmeldinger

Antal tilmeldte: 4 - Log ind for at se hvem der kommer (nyt vindue). Derefter opdatér denne side.

Tilmeld

Et eller flere, 8 tegn i alt
Afsluttende skoleår *
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at undgå spam fra web-bots.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.